Saraya al-Quds, aripa armată a organizației Jihadului Islamic Palestinian, a atacat orașe din nordul Israelului
Autor: Eduard Pascu pe 13 mai, 11:30 | News

În replică la atacul aerian efectuat de Forțele Israeliene, pentru prima dată în această săptămână au fost vizate orașe din nordul Israelului.

Israelul a lansat rachete în nordul orașului Gaza joi dimineață. Potrivit canalului de televiziune Al-Jazeera, se efectuează atacuri aeriene în cartierul Sheikh Radwan. Două persoane au fost descoperite moarte de sub dărâmăturile unei case, transmite TASS.

Ca răspuns la bombardarea enclavei de coastă, radicalii palestinieni își extind zona de atac cu a rachete. Potrivit Saraya al-Quds, aripa armată a organizației Jihadului Islamic Palestinian, rachetele sunt acum îndreptate atât către Tel Aviv, cât și dincolo.

 

Saraya al-Quds release video reportedly showing the launching of rockets toward Israel from Gaza early Thursday morning local time pic.twitter.com/SggydtHmze

— Visible Jihad (@VisibleJihad) May 13, 2021

Pentru prima dată, sirenele de atac aerian au sunat în Haifa, Nahariya, Akko, în nordul Israelului. Conform primelor informații rachetele au lovit clădiri. Potrivit postului TV, cinci israelieni au fost răniți într-o suburbie din Tel Aviv.

Într-o postare pe Twitter, Saraya al-Quds anunță că ”încă mai avem destule” și publică o imagine cu rachetele folosite în atacurile asupra Israelului. 

 

 

Saraya Al-QudsWe still have plenty more. pic.twitter.com/QeYEo3KkMz

— ???????? Ali ???????? (@allushiii_new) May 11, 2021
News Vezi toate articolele