Mai mulţi soldaţi ruşi, aflaţi în stare de ebrietate, au provocat un accident pe aeroportul Volgograd (Foto/Video)
Autor: DefenseRomania Team pe 22 oct, 16:35 | News

În cursul zilei de astăzi, atât pe reţelele de socializare, cât şi în presa rusă, a fost publicat un material video cu mai mulţi soldaţi ruşi care au băut mai mult decât trebuia. Fiind toţi în stare de ebrietate, au decis să pornească în ’’aventura vieţii lor’’ cu un vehicul de luptă pentru infanterie, dar au provocat un accident pe aeroportul Volgograd.

După cum veţi putea observa în materialul video de mai jos, mai mulţi militari ruşi aflaţi pe un vehicul de luptă pentru infanterie de tip BMP (maşina de luptă pentru infanterie) au lovit un gard de beton.

A pair of reportedly drunk Russian soldiers drove a tank through an airport fence in Volgograd this week. We all miss traveling, but please don't try this at home. Via Baza Telegram channel pic.twitter.com/CuwwlPyxKb

— The Moscow Times (@MoscowTimes) October 22, 2020

Între timp s-a stabilit ca aceştia erau într-o stare de ebrietate avansată în momentul în care au decis să scoată din unitatea militară o maşină de luptă pentru infanterie de tip BMP, pentru a o duce într-un poligon. Militarii ruşi au ignorat faptul că nu trebuie să conducă în stare de ebrietate şi în loc să ajungă în poligon au intrat în incinta aeroportului Volgograd, prin gardul de beton.

Под Волгоградом солдаты на БМП пробили бетонный забор аэропорта. Военная прокуратура отреагировала проверкой https://t.co/aQG0x4CzFt pic.twitter.com/pT3UymsRQM

— Фонтанка. Новости (@fontanka_news) October 22, 2020

Materialul video a fost publicat de canalul Telegram „112”, iar pe filmarea surprinsă de una dintre camerele de supraveghere ale aeroportului se poate observa cum pe 20.10.2020, militarii ruşi au trecut cu tot cu vehiculul de luptă pentru infanterie prin gardul aeroportului Volgograd.

 

Te-ar putea interesa și...
News Vezi toate articolele