Chestorul Ioan Buda a demisionat de la conducerea Poliției de Frontieră Române
Autor: Tudor Curtifan pe 21 mai, 16:45 | News

Poliția de Frontieră Română, sursă foto: Poliția de Frontieră official website

Chestorul de poliție Ioan Buda a demisionat de la conducerea Poliției de Frontieră. Acesta a demisionat din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române din motive personale.

„În cursul acestei zile, chestorul general de poliție Ioan Buda și-a înaintat demisia din funcția de inspector general al Poliției de Frontieră Române, din motive personale”, a anunțat Poliția de Frontieră într-un comunicat emis către DefenseRomania.

Foto: Chestorul de poliție Ioan Buda

Totodată, IGPF a mai precizat că „la final de mandat, chestorul general de poliție Ioan Buda transmite polițiștilor de frontieră întreaga sa apreciere pentru efortul depus și pentru profesionalismul de care au dat dovadă constant”.

„De asemenea, chestorul general de poliție Ioan Buda mulțumește pentru implicare și pentru sprijin tuturor colaboratorilor instituționali, celor din rândul societății civile, dar și organizațiilor profesionale și sindicale ale polițiștilor. În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului afacerilor interne”, mai precizează sursa citată.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, raportul a fost înaintat, pentru aprobare, ministrului Afacerilor Interne. 

Te-ar putea interesa și...
News Vezi toate articolele