BIZONUL NEGRU 21 și-a arătat furia în cadrul exercițiului JUSTICE SWORD 21 (Video)
Autor: Eduard Pascu pe 12 mai, 15:18 | Forțele terestre

Militari din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă ”General Alexandru TELL”, au executat, în data de 11 mai, în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Smârdan, trageri de luptă cu muniţie reală, în cadrul exerciţiului ”BIZONUL NEGRU 21”, parte a ”JUSTICE SWORD 21”.

JUSTICE SWORD 21 este un exerciţiu tactic, întrunit, cu trageri de luptă reale (LIVEX), desfăşurat de Armata României şi face parte din complexul de exerciţii de mare amploare DACIA 21, se arată într-o postare a Forțelor Terestre Române.

Artileriştii bârlădeni au demonstrat, încă o dată, faptul că, pentru asigurarea sprijinului prin foc la nivel tactic, sunt compatibili cu structurile militare din cadrul NATO. La sfârşitul activităţilor, aprecierile comandantului regimentului, colonelul Costel-Sorin Balan, nu au întârziat să apară, acesta subliniind faptul că ”militarii deţin abilităţile necesare integrării şi coordonării cu alte structuri şi sunt în măsură să îndeplinească misiunile primite în baremele stabilite și atribuind calificativul FOARTE BINE BATERIA!”.

Imagini de la tragerea de luptă pot fi urmărite aici

Forțele terestre Vezi toate articolele